Gratis op maat gemaakt
2500 gordijnstoffen en -stalen op voorraad
Alle gordijnen verduisterend leverbaar

Over KinderGordijnen.be

KinderGordijnen.be is ruim 15 jaar geleden opgezet door Jelmer de Vries, jonge vader en echtgenoot van Jeanet. Een enthousiaste en gedreven ondernemer en een specialist in zijn vak.

Toen hun zoontje Nout op komst was, kwamen Jelmer en Jeanet tot de ontdekking dat er maar een klein aanbod was op het gebied van kindergordijnen. Met zijn jarenlange ervaring in woninginrichting en een eigen webwinkel in gordijnen, was het idee voor Kindergordijnen.be snel geboren. Een webshop die zich volledig specialiseert in het inrichten van de kinderkamer. 

Kindergordijnen.be biedt niet alleen een ruim assortiment aan stoffen, het is ook mogelijk om deze gratis op maat te laten maken. Uiteraard kunt u de stof ook los bestellen, zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan.

Social media

Volg de ontwikkelingen van Kindergordijnen.be ook op sociale media!

 

Steun aan goede doelen

Een aantal jaren geleden kreeg Jelmer te maken met de ziekte kanker. We vinden het belangrijk dat kinderen gezond en zorgenloos opgroeien. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom levert Jelmer van KinderGordijnen.be een bijdrage aan de strijd tegen kinderkanker. De opbrengsten van de bestelde knipstaaltjes/samples worden gedoneerd aan stichting KiKa. Deze stichting heeft als doel om fondsen te werven voor vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker.

 

Heb je een vraag?